Riches of Ra gokkast

Riches of Ra
De Riches of Ra gokkast biedt je de mogelijkheid om Egypte in te ruiken, een prachtig land. Ga er op zoek naar de prachtige schatten die er verborgen liggen, zodat je met een mooie winst thuis kunt komen.
Duik Egypte in
Je duikt Egypte in, terwijl je aan de andere kant natuurlijk gewoon met de bekende euro’s kunt spelen. Je speelt de kast met 5 rollen, die je in beweging kunt zetten met een eenvoudige druk op de knop. Je kunt zelf bepalen op hoeveel winlijnen je wilt spelen, tot een maximum van 15. De gokkast geeft de winlijnen aan op het moment dat je deze selecteert. Je weet daardoor precies waar je de verschillende winnende symbolen van de Riches of Ra dient te plaatsen, om in aanmerking te komen voor de winsten die je er kunt maken.

Vanaf €0,01 automatisch spelen

Wil je de Riches of Ra kast wel een keer uitproberen, maar daar aan de andere kant nog niet direct een groot bedrag aan uitgeven? Geen probleem, je kunt de kast gratis spelen, of je kunt een inzet van €0,01 per coin doen. Dat betekent dat je voor een klein bedrag kunt gaan spelen en je daarmee al wel kans kunt maken op een winst die je vervolgens ook daadwerkelijk zelf mag houden. Wat dat betreft speel je de Riches of Ra zoals je wilt, ook automatisch indien je er zelf geen zin in hebt om steeds op ‘Spin’ te klikken.