Sushi Bar gokkast

Sushi Bar
De Sushi Bar wordt met het jaar populairder. Je hebt vanaf nu bovendien de mogelijkheid om er prachtige prijzen te winnen, op basis van de diverse gerechten die je er bij elkaar kunt spelen met een draai op de gokkast.

Chef Haru in de Sushi Bar

Uiteraard krijg je in de Sushi Bar de begeleiding van een echte chef, zodat je er niet alleen voor komt te staan. In plaats daarvan ga je onder zijn toezicht aan de slag, waardoor de kans op een mooie winst een stuk groter wordt. Speel met een kleine bet per lijn, of neem wat meer risico en werk op die manier toe naar een mooi bedrag. Bepaal zelf op hoeveel winlijnen je wilt spelen, of doe direct een maximale bet. Hoe je wilt spelen bepaal jij, Chef Haru zorgt er in de Sushi Bar voor dat de kans groot is dat het je een leuk bedrag op zal leveren.
5 rollen en 25 winlijnen
Je hebt in de Sushi Bar van Chef Haru 5 rollen tot je beschikking, met 25 winlijnen vol sashimi en bijvoorbeeld nigiri. Zorg ervoor dat je niet teveel trek krijgt in sushi, of ga vanavond naar een goede bar. In deze Sushi Bar zorg je er in ieder geval voor dat je tot een aantrekkelijke winst komt, die je kunt gebruiken om heerlijk uit eten te gaan. We kennen van Betsoft de verschillende mooi vormgegeven gokkasten en daar is dit zeker een goed voorbeeld van, dat je zeker aan zal weten te spreken.