Dragon Island gokkast

Dragon Island
Ben je op zoek naar een spannende Netent gokkast, waar je tot 8x winsten kunt verdubbelen? Ga op zoek naar de speciale symbolen en zorg er op die manier voor dat je prachtige prijzen in de wacht kunt slepen met de verschillende draken die er beschikbaar zijn.

Vuurspuwende draken

Zodra je Dragon Island van Netent gaat spelen kom je al direct een aantal van de vuurspuwende draken tegen. Houd voldoende afstand, maar wees aan de andere kant niet gevreesd om de verschillende rollen in beweging te brengen. Zorg ervoor dat je tussen de cijfers en letters die je kent uit het kaartspel op zoek kunt gaan naar de verschillende draken. Zoals je in de paytable kunt zien zijn dit de symbolen waar je een mooie prijs mee in de wacht kunt slepen. Vrees niet, wees de stoere speler en maak op die manier kans op een mooie winst op de gokkast van Netent.
Maximaal 400.000 credits te winnen
Uiteraard heeft Netent de Dragon Island op en mooie manier voor je vormgegeven en kun je de Golden Wild gebruiken om je winsten tot 8x te verdubbelen! Dat zorgt er bovendien voor dat je toe kunt werken naar een maximale winst van 400.000 credits. Het zijn enorme bedragen, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je voortaan altijd de maximale inzet kunt plaatsen. Wist je dat je er daarmee voor zorgt dat je zoveel mogelijk kans maakt op een mooie prijs op de gokkast? Je komt in een opwaartse spiraal terecht, zoals veel andere spelers dat graag zouden willen.