Fruit shop gokkast

Fruit Shop
Ken je de Fruit Shop gokkast van Netent? Je hebt er de mogelijkheid om met fruit te spelen, al zijn er ook free spins te verdienen. Je zorgt er op die manier voor dat je de winsten die je maakt kunt verdubbelen. Het mooie daarvan is dat je veel sneller toe kunt werken naar een mooie winst op de gokkast.

Speel met fruit

Uiteraard speel je op de Fruit Shop gokkast met fruit, aangezien de naam dat op een mooie manier aangeeft. Verzamel bijvoorbeeld de sinaasappels, maar ook de citroenen, de kersen en de meloenen die je er naast de cijfers en letters uit het kaartspel tegen kunt komen. Wil je echt een mooie prijs winnen? Zorg er dan ook voor dat je de Fruit Shop symbolen weet te verzamelen. Deze zijn van een interessante waarde, waardoor je toe kunt komen aan een mooi geheel, waarbij je de spanning nog eens op kunt tellen.
Autoplay en paytable
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Netent bovendien een aantal handige extra’s ingebouwd. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je eigen inzet te bepalen en in de paytable na te gaan wat het je oplevert indien je er inderdaad in slaagt om de verschillende soorten fruit te verzamelen. Heb je zelf het liefst zo min mogelijk omkijken naar het in beweging brengen van de gokkast? Kies dan voor de autoplay functie van Netent, zodat de Fruit Shop gokkast het van je over zal nemen en je alleen de winst maar hoeft te incasseren.