Mr vegas gokkast

Mr Vegas
Droom je van Vegas, maar zit je nog altijd achter je eigen computer? Geen probleem, vanaf nu kun je deze twee elementen uitstekend met elkaar combineren! Je stapt de wereld van glitter en glamour binnen, waar je de mogelijkheid hebt om prachtige prijzen te winnen.
Glitter en glamour
Het zijn de dames in mooie cocktailjurken die je verwelkomen op het moment dat je begint te spelen. Laat zien dat jij de grote man in Vegas bent, de speler die de prachtige prijzen in de wacht weet te spelen. Het is de bedoeling zoveel mogelijk van de winnende symbolen te verzamelen, op de 5 rollen die tot je beschikking staan. Uiteraard is het gehele virtuele slot op een mooie manier voor je vormgegeven en is aan de kleinste details gedacht. Je plaatst je inzet aan de hand van de chips die je onderin je beeld terug kunt vinden, op het moment dat je de Mr Vegas van Betsoft speelt.
Free spins en 25 winlijnen
Uiteraard heb je met de Mr Vegas de mogelijkheid om free spins te verzamelen, zodat je op zoek kunt gaan naar de echt mooie winsten waarvoor ieder jaar vele mensen naar Las Vegas komen. Jij speelt het spel gewoon van achter je computer, waar het de bedoeling is om de mooie vrouwen, de roulettetafel en de dobbelstenen te verzamelen. Probeer de gokkast gratis een keer uit, of doe je eerste storting en ga op die manier direct op jacht naar de prijzen die er te verdienen zijn in deze miljoenenstad.