Muse gokkast

Muse
Ben je op zoek naar een gokkast die Netent op een heel stijlvolle en artistieke manier voor je heeft vormgegeven? Dan is de Muse gokkast een goede keuze. Je vindt er een aantal Romeinse symbolen in terug, die je even meenemen naar de tijd waarin zij nog aan de macht waren.
Paytable en autoplay
Dat neemt aan de andere kant natuurlijk niet weg dat Netent de Muse gokkast van een aantal slimme toepassingen voorzien heeft. Denk hierbij onder andere aan de Paytable die je eenvoudig kunt bekijken en de optie tot Autoplay, zodat je zelf in ieder geval geen omkijken hebt naar het starten van de draaien die je wilt spelen. Je speelt op 5 rollen en het is daarbij onder andere interessant om op zoek te gaan naar de Scatter symbolen die er te verdienen zijn. Hiermee zorg je er eenvoudig voor dat de winst flink op kan lopen.
25 winlijnen en 590.000 coints
De Muse gokkast zit op een slimme manier in elkaar en zorgt er met de 25 winlijnen voor dat je op een winstgevende manier aan de slag kunt. Wist je dat je in totaal maximaal 590.000 coins op de gokkast kunt winnen? Je zorgt er daarmee eenvoudig voor dat je een enorme winst maakt, zodat je daar de komende tijd van kunt genieten. Win je een kleiner bedrag? Dan heb je in ieder geval genoten van het spannende spel dat je hebt kunnen spelen op deze kast van Netent.