Jack Hammer gokkast

Jack Hammer
De Jack Hammer gokkast zorgt ervoor dat je een enorm mooie prijs kunt winnen. Het mooie van de kast van Netent is dat deze op een relatief eenvoudige manier is vormgegeven, maar dat je er aan de andere kant toch erg veel plezier aan zal beleven. Het is vooral de combinatie van beeld en geluid die ervoor zorgt dat het net lijkt of je daadwerkelijk in het casino bent.
Midden in een stripverhaal
Je komt met de Jack Hammer gokkast midden in een stripverhaal terecht. Verzamel de verschillende symbolen, zoals een krant, een auto waaruit geschoten wordt of het speciale mengsel waar men snode plannen mee heeft. Verder kun je rekenen op de symbolen met free spins, waardoor je de mogelijkheid hebt om die te verzamelen en daarmee toe te werken naar een mooie winst.

Maximaal 250.000 coins

Uiteraard kun je een mooie grote prijs winnen op de Jack Hammer gokkast. Reken op een bedrag van maximaal 250.000 coins, waarmee je er in een keer voor zorgt dat het iedere investering waard is geweest. Houd er rekening mee dat je daarnaast kunt genieten van de spanning van het spel, waardoor je op twee verschillende manieren winst kunt behalen. Probeer je inzet in ieder geval hoog genoeg te kiezen, aangezien een hogere inzet er altijd toe zal leiden dat je meer kans kunt maken op een mooie winst.