Supernudge 6000

Supernudge 6000
De Supernudge 6000 zit op een heel eenvoudige manier in elkaar, waardoor je hier ook als beginnende speler uitstekend mee aan de slag kunt. Het mooie van de kast is dat je begint op de 3 rollen in het onderspel, maar dat je er ook aan de bovenkant 3 tot je beschikking kunt krijgen.
Ouderwetse fruitautomaat
Je kiest met de Supernudge 6000 in principe voor een ouderwetse fruitautomaat, zoals we deze in het casino allemaal wel eens gespeeld hebben. Dit keer hoef je er de deur echter niet voor uit en is het voldoende om achter je computer plaats te nemen. Kies de inzet die je wilt doen, druk op ‘spin’ en zorg ervoor dat je kans maakt op de mooie prijzen. Wil je daar zoveel mogelijk kans op maken? Ga dan voor ‘max bet’, aangezien je daarmee eenvoudig met de maximale inzet kunt spelen. Hierdoor worden alle winstmogelijkheden actief en is de kans groot dat je daar veel plezier van zal hebben.

Prachtige prijzen te winnen

Wil je de Supernudge 6000 gewoon een keer uitproberen, bijvoorbeeld om er achter te komen of het iets voor jou is? Speel dan een oefenspel, waarbij je uiteraard direct voor de maximale inzet kunt gaan. Je zal merken dat je kunt kiezen uit een inzet van €0,10 of €1, zodat je wat meer of minder risico kunt nemen. Doe vervolgens een eigen storting, zodat je de winsten die je maakt ook daadwerkelijk kunt innen op het moment dat je klaar bent met spelen.