Rooks Revenge


Rooks Revenge
Speel de Rooks Revenge van Betsoft, waarmee je zelf de hoofdrol kunt spellen in dit spannende avontuur. Je speelt op een mooi vormgegeven kast, waarbij je te maken krijgt met een groot aantal historische tekens.
25 winlijnen op 5 rollen
Je speelt op 5 verschillende rollen, vormgegeven als een virtual slot. De 5 rollen zorgen ervoor dat je 25 winlijnen tot je beschikking hebt, waardoor het bijna moeilijk is om niets te winnen. Je speelt met je favoriet held van de Azteken, een van de oudste stammen ter wereld. Je duikt het regenwoud in Zuid-Amerika in, om daar op jacht te gaan naar en mooie winst. Weet jij de verborgen prijzen te vinden? Ga snel op zoek en breng de buit mee naar huis!

Free spins en multiplier

Wil je de maximale buit verdienen op de Betsoft Rooks Revenge kast? Maak dan gebruik van de Free Spins die je kunt verdienen. Je kunt toewerken naar een 15x multiplier, waardoor je de winst enorm op kunt laten lopen en het meer dan de moeite waard is om een gokje te nemen. Laat zien dat jij de absolute held in de jungle bent. De winsten lopen steeds verder op, waardoor je uitkomt op een prachtig bedrag dat je direct uit kunt laten keren naar je account!