Space Wars gokkast

Space Wars
De Space Wars gokkast van Netent biedt je de mogelijkheid om zelf de ruimte in te gaan. Houd er rekening mee dat je er allerlei vreemde monsters tegen zal komen, dus dat je er niet de enige bent die op zoek is naar een mooie winst.
Ga de ruimte in
Je kunt met de Space Wars gokkast de ruimte in, waar je de mogelijkheid hebt om een groot aantal coins te winnen. Gebruik de Paytable om na te gaan welke symbolen het meest waard zijn. Uiteraard kun je zelf de coin value instellen, vanaf een bedrag van €0,02 per draai. Je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt nemen, maar houd er rekening mee dat je met een grotere inzet altijd meer kans maakt op de prijzen die er te winnen zijn. Kies je inzet en speel vervolgens, of kies voor de Autoplay functie, zodat je het werk gewoon uit handen kunt geven.
Wild symbolen en maximale winst
Uiteraard zijn er Wild symbolen aanwezig op de Space Wars gokkast van Netent. Je zorgt er daarmee op een eenvoudige manier voor dat je snel een grote winst in de wacht kunt slepen. Het mooie hiervan is dat je bovendien toe kunt werken naar een maximale winst van 400.000 coins. Het gaat om een enorm bedrag, waarmee je er eenvoudig voor kunt zorgen dat je voortaan alleen nog maar met de maximale inzet kunt spelen. Je maakt daardoor alsmaar meer kans op nieuwe prijzen, zodat je in een stijgende spiraal terecht komt.