Scarface gokkast

Scarface
Speel de Scarface gokkast van Netent, waarmee je kans kunt maken op een enorme prijs. Het is van belang om de verschillende bekende iconen uit het kaartspel te verzamelen, of op zoek te gaan naar de speciale symbolen met onderdelen uit de bekende film.
Spannende gokkast
Je speelt met de Scarface gokkast van Netent een heel spannend spel. Je ervaart de spanning van het inzetten, maar daarnaast ook de spanning van Scarface zelf. Wat dat betreft geniet je optimaal van het spel, ook wanneer je er niet direct in slaagt om een mooie prijs in de wacht te slepen. Ga voor autoplay waarmee je op een eenvoudige manier kunt spelen, of plaats de maximale bet waarmee je aan de slag kunt. Jij bepaalt op welke manier je als grote crimineel op zoek wenst te gaan naar het grote geld, dat er voor het grijpen ligt.

Free spins en maximaal 60.000 coins

Uiteraard heb je daarnaast de mogelijkheid om een aantal extra’s te verdienen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de free spins op de Scarface gokkast, waarmee je tot 3x je winst kunt verdienen? Je zorgt er op die manier eenvoudig voor dat de bedragen op kunnen lopen. Reken op een maximale winst van 60.000 coins, zodat je voortaan altijd de maximale inzet kunt doen en je zoveel mogelijk kans maakt op grote winsten. Speel de Scarface gokkast op de manier die je wilt en profiteer optimaal van de spanning die daarbij komt kijken.