At he Copa gokkast

At the Copa
At the Copa van Betsoft ziet er op een prachtige manier uit en zorgt ervoor dat je even naar de andere kant van de wereld kunt reizen. Geniet van de salsa en de uitstraling die deze dans met zich mee weet te brengen. Laat je verleiden door de beste dansers ter wereld en zorg er ondertussen voor dat je een mooie prijs in de wacht kunt slepen.
Speel de Salsa
Je speelt op de salsa, waardoor je direct lekker in het ritme komt om de verschillende prijzen mee naar huis te nemen. Je speelt op 5 verschillende rollen, waarbij je gebruik maakt van afbeeldingen van bijvoorbeeld een flamingo, maar ook de hakken van de danseres en natuurlijk zowel de trompet als een lekkere cocktail. De verschillende afbeeldingen in de At the Copa gokkast van Betsoft zorgen ervoor dat je helemaal in de sfeer komt en het spelen alleen minstens zo leuk wordt als de winst.
Prachtig vormgegeven gokkast
Het is de vormgeving van de Betsoft At the Copa gokkast die ervoor zorgt dat je er direct veel plezier aan zal beleven. Je hebt 5 rollen tot je beschikking, waardoor je toe kunt werken naar 25 winlijnen. Bepaal zelf je inzet, om wat meer risico te nemen of het juist even rustig aan te doen. Ga een heerlijke avond uit en zorg er met de free spins voor dat je tot een prachtige winst kunt komen. Probeer de At the Copa gewoon een keer uit, of doe direct een storting waarmee je van start kunt.