Jack Hammer 2 gokkast

Jack Hammer 2
Speel de Jack Hammer 2, waarmee je op een relatief eenvoudige manier op jacht kunt gaan naar een van de prachtige winsten. Het is de bedoeling om op de 5 rollen die je tot je beschikking hebt te zorgen voor een winnende combinatie van de verschillende symbolen.
Vervolg op deel 1
Het mooie van Jack Hammer 2 is dat het een vervolg is op deel 1, de Jack Hammer van Netent. Heb je ook die gokkast gespeeld, of ben je juist een nieuwe speler? In de beide gevallen kun je uitstekend aan de slag met deze gokkast van Netent. Je zal merken dat je op een heel eenvoudige manier kunt spellen. Met een druk op de knop zet je de verschillende rollen in beweging. Op basis van de symbolen die er verschijnen is de kans groot dat je al direct een mooie prijs gewonnen hebt!

Stripverhaal van Netent en maximaal 990.000 coins

Je kiest met de Jack Hammer 2 voor een stripverhaal, waarbij je onder andere op zoek kunt gaan naar free spins, maar ook naar mooie zangeressen en natuurlijk de microfoons die hier bij passen. Je zorgt ervoor dat je een mooie winst in de wacht kunt slepen, die zelfs op kan lopen tot een bedrag van 990.000 coins. Dat is een van de hoogste winsten die je online kunt maken. Probeer de kast in ieder geval een keer uit, zodat jij wellicht de speler bent die er met die prachtige prijs vandoor kan gaan.