Evolution gokkast

Evolution
Met de Evolution gokkast sta je even in de schoenen van Charles Darwin, de man die de evolutietheorie ontwikkelde. Hij gaf aan dat we ons op aarde steeds een beetje meer aanpassen, om op die manier voort te kunnen leven. Hierdoor zijn ook alle verschillende dieren op aarde ontstaan.

Leer de evolutie kennen

Met de Evolution gokkast zorg je er aan de ene kant voor dat je meer te weten kunt komen over de evolutie, terwijl je aan de andere kant op zoek kunt gaan naar de verschillende prachtige prijzen die er te winnen zijn. Het is de combinatie van deze twee elementen die ervoor zorgt dat veel spelers het heerlijk vinden om er op te spelen. Je kunt er al van start met een coin waarde van €0,05, waardoor je bovendien op een rustige manier van start kunt gaan om wat meer ervaring op te doen met de Evolution gokkast.
Paytable en 440.000 coins
Uiteraard kun je de paytable van de Evolution gokkast van Netent erbij pakken om eens na te gaan welke symbolen er van waarde zijn. Heb je de free spin al gezien en wist je dat je er daarmee gemakkelijk voor kunt zorgen dat de winsten flink op kunnen lopen? Je kunt op deze gokkast toewerken naar een winst van maximaal 440.000 coins, waardoor het de moeite waard is om het in ieder geval een keer te proberen. Wellicht win je die prachtige prijs en heb je voortaan meer dan voldoende coins tot je beschikking.