Jack and the Beanstalk gokkast

Jack and the Beanstalk
Speel Jack and the Beanstalk, waarbij het uiteraard de bedoeling is om de boom niet te ver uit te laten groeien. Zorg ervoor dat je dit binnen de perken weet te houden, zodat je aan de andere kant toe kunt werken naar een mooie winst. Het is een mooie gokkast van Netent, waar je veel plezier aan zal beleven.
Paytable en automatisch spelen
Je kunt de Jack and the Beanstalk gokkast eenvoudig automatisch spelen, waardoor het niet nodig is om zelf iedere keer aan te geven dat je de 5 rollen in beweging wilt zetten. Je bepaalt zelf hoeveel je in wilt zetten, maar houd er rekening mee dat de kans op winst op zal lopen op het moment dat je besluit maximaal te gaan spelen. Je kunt er maximaal 600.000 coins winnen, waardoor het mogelijk is om een enorme winst in de wacht te slepen. Het is wat dat betreft meer dan de moeite waard om de gokkast in ieder geval een keer

uit te proberen.

Sfeer van de gokkast
De algehele sfeer van de gokkast zit op een heel goede manier in elkaar, zoals we dat kennen van Netent. Tijdens het spelen vliegen er af en toe een paar vlinders door het beeld heen, waardoor je te maken hebt met een prachtige omgeving. Geniet zowel van de geluiden als de beelden die je te zien krijgt en zorg er met je inzet voor dat je een enorme winst kan maken. Uiteraard kun je met de WIld symbolen direct toewerken naar een mooie winst, van in ieder geval 3x je inzet!