Gonzos Quest gokkast

Gonzos Quest
Ben je op zoek naar een avontuurlijke gokkast, waarbij je de mogelijkheid hebt om een groot aantal prijzen te winnen? Je gaat als een echte padvinder op avontuur en de kans is groot dat je uit zal komen bij een prachtige prijs.

3D gokkast van Netent

De Gonzos Quest is een van de meest mooie gokkasten, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je als het ware een online casino binnen kunt stappen. Het is de combinatie van beeld en geluid die er samen met je opties qua bijvoorbeeld het betlevel voor zorgen dat je de touwtjes volledig zelf in handen hebt. Verzamel de verschillende winnende symbolen op de 5 rollen waar je mee speelt. Slaag je daar op de juiste manier in? Dan zorg je er op de Gonzos Quest voor dat je een mooie winst in de wacht kunt slepen en je toe kunt werken naar het bedrag dat je graag wilt verdienen.
Multiplier en paytable
Uiteraard heeft Netent een aantal extra’s voor je ingebouwd, waarmee je ervoor zorgt dat je de winst sneller op kunt laten lopen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de multiplier, waarmee je de winst gemakkelijk 5x kunt verdubbelen. Het grote voordeel hiervan is dat je in een paar stappen toe kunt werken naar een mooi bedrag, waar je enorm trots op kunt zijn. Gebruik de paytable om na te gaan wat je kunt winnen met de verschillende symbolen, zodat je de Gonzos Quest op een heerlijke manier kunt spellen.