Frankenstein gokkast

Frankenstein
Durf jij het aan om op de gokkast van Frankenstein te spelen, op zoek naar een mooie winst die je elders niet snel terug zal vinden? Het is juist deze plaats waar je veel kunt winnen, aangezien niet alle spelers het aandurven om hier hun inzet te plaatsen.

Durf te spelen

Ga op de Frankenstein gokkast van Netent op zoek naar het monster zelf, aangezien je op die manier een interessante winst in de wacht kunt slepen. Verzamel de verschillende symbolen en zorg er met de free spins voor dat je de winst tot 5x uit kunt laten betalen. Je hebt op de Frankenstein gokkast van Netent de mogelijkheid om heel interessante prijzen te winnen, waar je aan de andere kant maar weinig voer hoeft te doen. Wil je hier zo min mogelijk omkijken naar hebben? Maak dan gebruik van de autoplay optie, zodat de kast alles voor je uit handen zal nemen.
Maximaal 20 winlijnen en 175.000 coins winst
Je kunt op de Frankenstein kast van Netent spelen op maximaal 20 winlijnen. Dat betekent in combinatie met de 5 rollen die er beschikbaar zijn dat je bijna iedere rond prijs zal hebben en dat het hartstikke leuk wordt om de kast te spelen. De kans is groot dat je na deze kast niets anders meer wilt. Verzamel de verschillende scores uit het bekende kaartspel. Op die manier kun je uiteindelijk toewerken naar de maximale winst van 175.000 coins, waardoor je een enorm bedrag tot je beschikking krijgt.