Mamma Mia gokkast

Mamma Mia
Speel Mamma Mia, om aan de hand van het perfecte menu toe te werken naar de prijzen die zeer de moeite waard zijn. Betsoft heeft de kasten op een prachtige manier weer weten te geven, maar maakt het daarnaast opvallend goed mogelijk om een mooie winst te maken.
De bekende chef
Je speelt met de bekende chef Mamma Mia, die de meest heerlijke gerechten op tafel kan zetten. Dit keer heb jij echter de touwtjes in handen en is het de bedoeling om tot een goede combinatie van ingrediƫnten te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stuk pizza, of wellicht de pan op het vuur die je kunt combineren op de 5 verschillende rollen die je tot je beschikking hebt? Spin de verschillende rollen en bepaal zelf op hoeveel winlijnen je wilt spelen, zodat je tot een groot succes kunt komen.

Wat zet jij op het menu?

Wist je dat je de Wild symbolen op de Mamma Mia op hold kunt zetten? Je kunt deze vasthouden, om op die manier toe te werken naar de prachtige overwinningen die je met de kast kunt boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos en dankzij de slimme toepassingen op de 5 rollen is de kans grot dat je inderdaad tot een mooie winst kunt komen. Laat de chef zien welk gerecht jij op tafel zou zetten. Dompel je onder in de wereld van het uitstekende restaurant en zorg ervoor dat je dit keer geld weet te verdienen, in plaats van uit hoeft te geven.