Andre the Giant gokkast

Andre the Giant
Ben je net zo sterk als Andre the Giant en wil je dat de rest best een keer laten zien? Speel deze gokkast, waarmee je de mogelijkheid hebt om prachtige prijzen in de wacht te slepen. Neem het op tegen de grootste tegenstanders en laat ze zien waar je toe in staat bent.
Automatisch spelen op 25 lijnen
Je kunt automatisch spelen op de Andre the Giant, waardoor het niet nodig is om de 5 rollen zelf iedere keer in beweging te zetten. Indien je de winlijnen op 25 instelt zorg je er bovendien voor dat de kans op winst iedere keer erg groot is. De kans is groot dat je bijna iedere rond een leuke winst zal maken, waardoor het een kwestie van tijd is tot er een keer een klapper valt. Op dat moment maak je een prachtige winst met de Andre the Wild. Vind je zijn symbool op de 2e en 4e rol? Dan worden deze symbolen Wild en ligt de weg naar een mooie winst voor je open.

Symbolen van Andre the Giant

De symbolen van Andre the Giant zijn zeer waardevol, maar je kunt daarnaast rekenen op een leuke winst als je bijvoorbeeld de hotdogs of de bekende ring weet te verzamelen. Ga op zoek naar zijn laarzen en bepaal aan de hand van je inzet wat je er maximaal wilt winnen. De keuze is enorm, waardoor je op deze gokkast heel duidelijk zelf de touwtjes in handen kunt nemen op het moment dat je gaat spelen.