Blood Suckers gokkast

Blood Suckers
Speel de Blood Suckers gokkast van Netent, wanneer je niet bang bent voor vampiers en je graag de strijd aan gaat om een prachtige prijs in de wacht te slepen. Word jij niet bang van de verschillende symbolen en natuurlijk de Scatters die op zoek zijn naar jouw bloed?

Vampieren en knoflook

De Blood Suckers gokkast is op een mooie manier vormgegeven, iets dat je met name terugziet in de verschillende symbolen die er beschikbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stukken knoflook, de belangrijke boeken of wellicht de vampier die graag een glaasje met bloed drinkt? Het voordeel voor jou is dat niet alle spelers deze kast durven te spelen, zodat je meer kans hebt om te winnen. Trotseer de verschillende angstaanjagende symbolen die je terug kunt vinden in de Blood Suckers gokkast, om vervolgens zelf een mooie prijs in de wacht te slepen en die direct uit te laten keren.
25 winlijnen en coin value
Je hebt op de Blood Suckers maar liefst 25 winlijnen tot je beschikking, indien je speelt met de maximaal mogelijke inzet. Dat betekent dat het bijna lastig is om niet te winnen, waardoor het meer dan de moeite waard is om het gewoon een keer uit te proberen. Stel de coin value in zoals je dat wilt, met een minimaal bedrag van €0,10. Wil je graag wat meer inzetten om meer winst te kunnen maken? Dat is uiteraard geen probleem op de Blood Suckers, waardoor je kunt spelen op de manier zoals je dat zelf voor je ziet.