A Night in Paris gokkast

A Night in Paris
Met A Night in Paris reis je naar de stad van de liefde. Houd er echter rekening mee dat je er niet komt voor een romantische avond uit aan de Seine. Het is in dit geval van groot belang om slim te werk te gaan en op die manier toe te werken naar een van de prachtige prijzen.
Ga de kunstroof tegen
Zorg ervoor dat je de kunst uit Parijs uitstekend weet te beveiligen, aangezien er dieven aanwezig zijn die er graag mee naar huis gaan. Wees je ervan bewust dat het jouw prijzen zijn die zij mee proberen te nemen. Ga als bewaker actief op pad om de verschillende rovers in de gaten te houden. Je hoeft dit uiteraard niet alleen te doen. Je hebt je vriend Jerome LaBaste tot je beschikking, samen met zijn hond Pierre. Jullie zorgen er samen voor dat jullie de stad Parijs uitstekend kunnen bewaken, tegen het gespuis van buitenaf.

Prachtige stad Parijs

Ondertussen verschijnen achter de 5 rollen van de A Night in Paris van Betsoft bijvoorbeeld de Eiffeltoren, waardoor je wel degelijk de mogelijkheid hebt om van de prachtige stad Parijs te genieten. Verder speel je de verschillende symbolen als een romantisch diner en de hond Pierre bij elkaar. Het zijn de afwisseling van de verschillende afbeeldingen en de prachtige omgeving, die er samen voor zorgen dat je met de A Night in Paris een prachtige gokkast kunt spelen, waar je ontzettend veel plezier van zal hebben.