Disco Spins gokkast

Disco Spins
Wil je graag weer een keer terug in de tijd, bijvoorbeeld om te genieten van de periode waarin Disco het einde was? Met deze kast van Netent heb je daar de mogelijkheid toe en heb je bovendien de kans om een aantal prachtige prijzen in de wacht te slepen.
Terug naar de jaren ’80
Je kunt met de Disco Spins in 1 rechte lijn terug naar de jaren ’80. Trek je broek met wijde pijpen maar weer aan en laat je haar groeien om er in ieder geval voor te zorgen dat je flink op zal vallen. Wil je zelf genieten van de verschillende symbolen die men op een mooie manier heeft vormgegeven en daarbij niet teveel omkijken hebben naar het spel? Kies dan voor de autoplay functie, waarmee de Disco Spins gokkast het werk voor je uit handen neemt en je alleen de prijzen maar hoeft te innen.

20 winlijnen en 230.000 coins

Zodra je de Disco Spins gokkast van Netent speelt kun je uiteraard zelf bepalen met hoeveel winlijnen je dit wilt doen. Er zijn er maximaal 20 beschikbaar, waardoor het een uitstekend idee is om deze ook allemaal te benutten. De inzet die je doet is wat hoger, maar je kunt er aan de andere kant dan ook op rekenen dat je een prijs van maximaal 230.000 coins kunt winnen. Neem je genoegen met wat minder winst? Dan heb je op de Disco Spins gokkast ook de mogelijkheid om je inzet wat lager te kiezen.