the curious machine gokkast

The Curious Machine
Speel The Curious Machine, een uitvinding van Miles Belhouse. Het is een prachtig vormgegeven gokkast, waarmee je de mogelijkheid hebt om onbeperkt te reizen. Je kunt zowel door de ruimte als door de tijd reizen. Voor je het weet sta je ineens in Parijs, of kom je aan de andere kant van de wereld uit.
Reis door de tijd
Daarnaast kun je met The Curious Machine door de tijd gaan reizen. Wil je vooruit, of lijkt het je juist heerlijk om eens een paar honderd jaar terug de tijd in te gaan? Met deze gokkast heb je de mogelijkheid en kun je bovendien toewerken naar de prachtige prijzen die er te winnen zijn. Wat dat betreft heb je de vrijheid om te spelen op de manier die je wilt, waar en wanneer je dat maar wilt. Speel op het maximale aantal winlijnen, of ga aan de andere kant juist rustig van start om het spel vervolgens verder op te bouwen.

Pas op voor Generaal Traytor

Houd er rekening mee dat Generaal Traytor niet bepaald het beste voor heeft met The Curious Machine. Hij is van plan de waardevolle machine op een gewelddadige manier in te zetten, dus zorg ervoor dat je de machine niet in zijn handen laat vallen. Maak een reis met de machine en gebruik de maximaal 25 winlijnen die er beschikbaar zijn om tot een mooie winst te komen. Je leert de kast snel kennen, waardoor het een uitstekend idee is om er vandaag mee van start te gaan en direct een eerste storting te doen.