Elements gokkast

Elements of the Awakening
De Elements of the Awakening brengt je terug naar het ontstaan van de aarde, van de oerknal tot aan de eerste levendige elementen die er begonnen te ontstaan. Het leuke van de gokkast is dat men hier op een speelse manier mee omgaat, maar dat je aan de andere kant toch precies weet wat er bedoeld wordt.
Ontstaan van de aarde
Je kunt teruggaan in de tijd, naar het moment waarop er nog geen sprake was van het leven zoals we dat vandaag de dag kennen. Uiteraard zijn de verschillende symbolen in de gokkast op een mooie manier vormgegeven. De animaties van de symbolen zorgen ervoor dat er tijdens het spel van alles zal gebeuren. Geniet van de Elements of the Awakening gokkast die Netent voor je heeft ontwikkeld en ga daarnaast natuurlijk op zoek naar de verschillende prijzen die er te verdienen zijn.
Paytable en 20 winlijnen
Wil je op de Elements of the Awakening graag weten wat je er maximaal kunt winnen? Dan is het een uitstekend om de paytable erbij te pakken op het moment dat je wilt gaan spelen. Je kunt hierdoor zien waar je op kunt rekenen en je kunt er daarnaast voor zorgen dat je waardevolle symbolen in ieder geval niet uit je handen laat glippen. Je speelt op maximaal 20 winlijnen. Deze zorgen er samen voor dat je bij de maximale inzet op de Elements of the Awakening bijna iedere ronde wel prijs zal hebben en het een hartstikke leuke gokkast is.