thief gokkast

Thief
Wil je een moderne gokkast spelen, die aan de andere kant op een eenvoudige manier in elkaar zit? Netent brengt de verschillende elementen op een mooie manier samen en zorgt er daarmee graag voor dat jij op zoek kunt naar een mooie winst.

Breek modern in

Je kunt met Thief op een heel moderne manier inbreken, door gebruik te maken van de verschillende technologische hoogstandjes. Je kunt op die manier toewerken naar een prijs van maximaal 68.550 coins, waardoor het meer dan de moeite waard is om dit een keer uit te proberen. Het unieke van de gokkast is bovendien dat deze op een eenvoudige wijze is vormgegeven, maar je aan de andere kant toch het idee hebt midden in een casino aanwezig te zijn. Speel de bekende symbolen uit het kaartspel of zorg voor een winnende combinatie van de Scatter en andere symbolen waar je naar op zoek kunt gaan.
25 winlijnen en autoplay
De Thief gokkast van Netent geeft je de beschikking over maximaal 25 winlijnen. Dat zorgt er op de 5 rollen voor dat je eenvoudig op zoek kunt gaan naar een mooie winst en de kans groot is dat je de winsten zelfs bij elkaar op kunt tellen. Bepaal zelf met welke coin waarde je wilt gaan spelen en maak gebruik van autoplay om het werk uit handen te geven aan de gokkast. Je kunt op een eenvoudige manier toewerken naar de winsten waar je naar op zoek bent, net als op de overige gokkasten die Netent voor je heeft ontwikkeld.