2 million bc

2 Million BC
Durf jij 2 miljoen naar terug in de tijd te gaan? Speel de 2 Million BC en zorg ervoor dat je uitkomt aan het begin van de wereld. Je stapt in je berenvel en neemt een knots in de hand, onder andere om je te beschermen tegen de wilde dieren die er destijds overal rondliepen.
Stap je in berenvel
Je loopt in je berenvel de wereld rond, waar je destijds meer dan voldoende aan had. Zorg ervoor dat je de verschillende winnende symbolen weet te verzamelen, op de 5 rollen die er actief zijn. Uiteraard maak je gebruik van stenen om de inzet te bepalen die je wilt doen en de kast met een draai in beweging te zetten. Je gaat meer dan 2 miljoen jaar terug in de tijd, waardoor je uit komt bij het begin van onze aarde en je met een vuurtje op stenen dient te zorgen voor de winsten waar je naar op zoek bent.
Pas op voor wilde dieren
Speel ontspannen op de 2 Million BC van Betsoft, maar houd aan de andere kant rekening met de wilde dieren die er nog altijd rondlopen. Zorg ervoor dat je de waardevolle diamanten of saffieren verzamelt, dat je de mooiste dames beschermt en dat je daarnaast bijvoorbeeld op zoek gaat naar de waardevolle schatten die er te vinden zijn. Verzamel ze op de 25 winlijnen en zorg er daarmee voor dat je een mooie winst kunt maken, die je uiteraard 2 miljoen jaar mee terug naar het heden kunt nemen.