At the movies gokkast

At the Movies
Ga je graag een avondje naar de film, maar baal je ervan dat dit je normaal gesproken alleen maar geld kost? Die tijd is voorbij! Je hebt nu de kans om de At the Movies van Betsoft te spelen, waarmee je toe kunt werken naar een prachtige winst.

Avondje naar de film

Je gaat een avondje nar de film, waar het de bedoeling is om de scènes uit diverse films op de winlijnen te draaien. Je hebt 5 rollen beschikbaar, waarop je natuurlijk diverse sterren uit Hollywood tegen zal komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Brad Pitt, of een enorme haai en natuurlijk de bak met popcorn waar we allemaal van houden op het moment dat we naar de film gaan. At the Movies laat je even wegdromen bij de film, zonder dat je eerst een kaartje dient te kopen om toegang te krijgen tot het scherm.
Popcorn en cola
Pak je popcorn en cola erbij en ga er eens goed voor zitten. Speel een bak met popcorn op je scherm, of ga voor de Scream maskers waarmee je prachtige prijzen in de wacht kunt slepen. Zorg ervoor dat je de 5 rollen gebruikt om de 25 winlijnen op de juiste manier bij elkaar te spelen. Je werkt op die manier toe naar een leuke winst, die je direct uit kunt laten keren. Speel de At the Movies voor het eerst, gewoon gratis of met behulp van een eerste storting die je doet om direct kans te maken op de mooie winsten.