Slotfather Gokkast

Slotfather
Heb je altijd al eens deel uit willen maken van de maffia, maar dan wel op de manier dat je er veel geld mee kunt verdienen? Speel de Slotfather van Betsoft, waarmee je toe kunt werken naar de prachtige winsten die er te verdienen zijn.
Neem plaats
Neem plaats aan tafel, met de verschillende slimme jongens. Je zit tegenover de grote ‘Don’, maar daarnaast ook met de andere handige criminelen aan tafel. Samen smeden jullie een plan om toe te werken naar een geweldige kraak, een overval of wellicht de uitschakeling van een van je vijanden. Ga samen op jacht naar de grote overwinning, die je een flinke winst op zal leveren. Uiteraard speel je de Slotfather gewoon van achter je computer en hoef je er de deur dus niet voor uit. Stap binnen in de wereld van de maffia en ga het grote geld achterna.

Sigaren, geld en handen schudden

Je krijgt met de Slotfather 5 rollen tot je beschikking, waar maximaal 25 winlijnen actief zijn. Dat betekent dat je op een groot aantal verschillende manieren winst kunt maken. Probeer het spel gratis een keer uit, of zorg er met een eerste storting direct voor dat je kans kunt gaan maken op de daadwerkelijke prijzen. Verzamel de verschillende symbolen, zoals het grote geld, de sigaren en natuurlijk de wijn en de pistolen waar je mee te maken krijgt. Je stapt een spannende wereld in, al verdien je daar de mooiste prijzen mee en kom je de koning te rijk weer terug.