Midnight Rush gokkast

Midnight Rush
Stap het kerkhof op, als je durft. Midnight Rush is een door Betsoft prachtig vormgegeven gokkast, waarop je de mogelijkheid hebt mooie prijzen in de wacht te slepen. Herken de verschillende grafzerken als de symbolen waarmee je een mooie winst kunt maken en kies je inzet bij het doodshoofd.
Wild symbolen
Het is niet de meest gezellige omgeving, maar juist deze plaats waar veel anderen niet durven te komen biedt je de mogelijkheid om een mooie winst in de wacht te slepen. Speel je op de 25 winlijnen die er beschikbaar zijn? Dan worden de speciale symbolen Wild en kun je toewerken naar de meest mooie prijzen. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van de multiplier. Ben je benieuwd naar de bedragen die je kunt winnen, om deze uit te laten keren? Maak dan gebruik van de Paytable, die je rechtsboven in beeld terug kunt vinden. Klik deze aan en kom er direct achter wat dit kerkhof je op kan leveren.

Onweer en multiplier

Houd er rekening mee dat het behoorlijk kan spoken in de Midnight Rush kast. De kans is groot dat je te maken zal krijgen met flink onweer en als je een mooie prijs winst zullen de overledenen je wellicht niet zomaar willen laten gaan… Gebruik de 5 rollen om tot een mooie winst te komen, door de verschillende symbolen op de grafzerken op de juiste manier te verzamelen. Dankzij de multiplier die je tot 6x op kunt laten lopen kun je enorme prijzen mee naar huis winnen, voordat je er eindigt!