Starburst gokkast

Starburst
Houd je ervan om een eenvoudige gokkast te spelen, waarmee je er op verschillende winlijnen voor kunt zorgen dat je tot een mooie winst kunt komen? Dan is de Starburst in jouw geval een uitstekende keuze, waar je veel plezier aan zal beleven.
Diamanten in diverse kleuren
Je speelt met een groot aantal diamanten, in allerlei verschillende kleuren. Uiteraard zijn er 5 rollen beschikbaar, die je eenvoudig in beweging kunt zetten door van start te gaan met het spel. Zorg ervoor dat je op de winlijnen die er beschikbaar maakt een combinatie van winnende symbolen weet te maken. Speel bijvoorbeeld met 10 winlijnen op de Starburst, om op die manier op zoek te gaan naar de mooie winst die je er kunt maken. De kleuren van zowel de kast als de diamanten passen op een heel mooie manier bij elkaar, waardoor de totale uitstraling uitstekend is en je het idee hebt dat je in het casino bent.

Maximaal 50.000 coins winnen

Netent heeft de Starburst op een mooie manier voor je vormgegeven, maar zorgt er daarnaast graag voor dat je een grote kans hebt op de prijzen die je er wilt gaan winnen. Je kunt er toewerken naar een prijs van maximaal 50.000 coins, waardoor je er in een keer voor kunt zorgen dat je voortaan zoveel kunt spelen als je wilt. Ben je ook tevreden met een wat kleinere prijs? Dan is het een uitstekend idee om de Starburst in ieder geval een keer uit te proberen, aangezien de kans groot is dat je er veel plezier aan zal beleven.