Enchanted gokkast

Enchanted
Stap de wereld van betoveringen binnen met deze Enchanted gokkast. Je speelt met een groot aantal verschillende symbolen, waarmee je ervoor zorgt dat je toe kunt werken naar de meest interessante prijzen. Uiteraard heb je free spins tot je beschikking, waarmee je de prijzen enorm op kunt laten lopen.
Laat je betoveren
Laat je betoveren door de Enchanted gokkast, waar niets iets wat het lijkt. Je gaat op zoek naar de verschillende symbolen van de betovering, uiteraard in het bos zoals je daar liever niet alleen wilt verdwalen. Laat zien dat jij de meester van de betovering bent, zodat je toe kunt werken naar de prijzen waar je naar op zoek bent. Uiteraard heb je zelf de mogelijkheid om je inzet per draai te bepalen, waardoor jij de touwtjes in handen hebt op het moment dat je deze gokkast van Betsoft speelt.

5 rollen in Enchanted

De Enchanted bestaat uit 5 verschillende rollen, waarop je 25 winlijnen los kunt laten. Bepaal zelf met welke inzet je wilt spelen, maar houd er rekening mee dat je kansen op winst toenemen naarmate je wat meer risico durft te nemen. Durf je het aan om de kast te spelen en op zoek te gaan naar bijvoorbeeld de ring en de gouden kelk? De kast biedt je een prachtige uitdaging, om samen op avontuur te gaan en daar de komende uren met veel plezier gebruik van te maken.