Wild Rockets gokkast

Wild Rockets
Ben je toe aan een beetje vuurwerk en wil je dat het liefst combineren met de aantrekkelijke prijzen die je online kunt winnen met de gokkasten van Netent? Dan is de Wild Rockets kast echt wat voor jou en is het de moeite waard om deze een keer uit te proberen.

Vuurwerk in de gokkast

Je gaat met de Wild Rockets gokkast van Netent voor een behoorlijke partij vuurwerk, zoals je dat hier zelfs met Oud en Nieuw niet ziet. Uiteraard zijn er duizendklappers beschikbaar om voor een flink lawaai te zorgen, maar je kunt daarnaast ook rekenen op vuurpijlen die op een prachtige manier uit elkaar knallen. De vuurpijlen gaan met meerdere de lucht in en zorgen ervoor dat de vonken eraf zullen vliegen op het moment dat je een mooie winst in de wacht weet te slepen. Bepaal zelf je inzet, maar houd er rekening mee dat je meer kans op prijzen maakt naarmate je een hogere inzet per draai kiest.
Maximaal 480.000 coints en autoplay
Je kunt met de Wild Rockets gokkast van Netent maximaal 480.000 coins winnen, waardoor we spreken van een enorm vuurwerk dat er op dat moment in je hoofd en op het scherm los zal barsten. Wil je zelf zo min mogelijk omkijken hebben naar het spel, bijvoorbeeld omdat je op dit moment ook andere spellen wilt kunnen spelen? Geen probleem, zorg er met de autoplay functie voor dat de Wild Rockets gokkast het werk zelf doet en je aan het eind alleen de winsten maar hoeft te incasseren.