Munchers Gokkast

Munchers
Hou je ervan om de tijd in te duiken en kunnen de insecten je niet spannend genoeg zijn? Ga dan voor de Munchers van Betsoft, waarmee je de mogelijkheid hebt om prachtige prijzen te winnen. Zorg ervoor dat je de verschillende onderdelen op tijd water geeft, zodat ze uit kunnen groeien tot de mooie prijzen waar je naar op zoek bent.
Cijfers en letters
Je vindt op de Betsoft Munchers kast een groot aantal verschillende symbolen. Denk hierbij onder andere aan de vleesetende planten onderin je scherm, maar ook aan de cijfers en letters op de 5 rollend ie je tot je beschikking hebt. Speel al vanaf €0,10 per draai, of ga voor een meer uitgebreide inzet om ook het aantal actieve winlijnen uit te breiden. Speel op de manier die je zelf wilt, zodat je een mooie winst kunt maken op de gokkast, naast het spannende spel dat je er kunt spelen.

Diverse insecten

Zorg ervoor dat je de diverse insecten, cijfers en letters op de juiste plaats weet te draaien, zodat de winlijnen een winnende combinatie opleveren. Je kunt gratis de Munchers van Betsoft uitproberen, maar het is daarnaast minstens zo leuk om direct een storting te doen en van start te gaan. Wil je maximaal kans maken op een mooie winst? Zet dan maximaal in, zodat je €2,- per winlijn inzet en je dus met €50,- kunt gaan spelen. Je speelt de gokkast zoals jij wilt, uiteraard binnen de prachtige omgeving zoals Betsoft die op kan zetten.