Flowers gokkast

Flowers
Houd je van bloemen en wil je graag een keer een gokje wagen? Je hebt met de Flowers gokkast de mogelijkheid om deze elementen met elkaar te combineren. Je kunt er maximaal 75.000 coins mee winnen, waardoor je bovendien kans maakt op een winst waar veel spelers van de andere kasten jaloers op zullen zijn.

Vrolijke gokkast

Het unieke van de Flowers gokkast is dat Netent erin geslaagd is om een heel vrolijk geheel in elkaar te zetten. Op het moment dat je de kast opent krijg je direct zin om te gaan spelen en is de kans bovendien groot dat je direct een leuk bedrag zal winnen. Zet je iedere ronde graag zelf in, of geef je dit juist graag uit handen? Je kunt gebruik maken van de autoplay optie, zoals we die kennen van Netent. Aan de andere kant is dat niet verplicht en kun je ook per ronde de inzet kiezen die je wilt doen.
30 winlijnen en 3x Free Spins
Op de Flowers gokkast heb je 30 winlijnen tot je beschikking, waardoor je eigenlijk iedere ronde te maken zal hebben met een leuke winst op de 5 rollen waar je mee speelt. Verzamel bovendien de Free Spins, waarmee je de waarde eenvoudig kunt verdriedubbelen. Wat dat betreft heb je een aantal verschillende mogelijkheden om toe te werken naar een mooie winst. Je zorgt er met de Flowers gokkast voor dat je midden in het casino zit, terwijl je daar aan de andere kant de deur natuurlijk niet voor uit hoeft.